CENTRUL DE AFACERI NEGOIU

negoiu Locaţie: Bucureşti
Client: Bayndir Insaat S.A.
Perioadă de execuţie: 1996-1997
Proiectul  iniţial a prevăzut refacerea structurii de rezistenţă, dar datorită noii sale destinaţii, fostul hotel Negoiu a fost transformat într-un centru de afaceri modern , situat în inima Bucureştiului. Lucrarile de constructii au constat in decopertarea si refacerea fatadelor, desfacerea pardoselilor existente si inlocuirea acestora, dezasamblarea decoratiunilor de pe tavane si reconstruirea acestora.

HOTEL MAJESTIC

majestic Locaţie: Bucureşti
Perioadă de execuţie: 1996
Situat în centrul cultural şi financiar al oraşului, Hotelul Majestic Bucureşti se află aproape de km. 0 al Capitalei, pe Calea Victoriei, fiind una dintre cele mai vechi străzi principale din Bucureşti, locul unde sunt situate multe dintre monumentele şi instituţiile oraşului.

PIAŢA PROGRESUL

Piata Progresu 2 Proiectarea si Construirea celei mai mari pieţe din Sectorul 4 al Bucurestiului a implicat o serie de provocări: construirea unei structuri de peste 12.000 m² în 8 luni. Pentru a ne încadra în termenul scurt de execuţie stabilit de către beneficiar, am gasit solutii noi  regândind cladirea în totalitate, folosind elemente de structură prefabricate  realizate prin tehnologii moderne , astfel încadrându-ne în termenul de 8 luni. Totodată, clientul a solicitat ,ca un avantaj competitiv, crearea unui spatiu de parcare, însumând un număr de 200 locuri.