CONSERVATORUL

conservator Locaţie: Bucureşti
Client: Universitatea Naţională de Muzică
Proiectul a constat în consolidarea structurii de rezistenţă a clădirii. Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti a fost construită acum aprox. 100 de ani şi este binecunoscută ca un monument arhitectural. Faptul că specificul clădirii de a fi un institut de muzică şi ca structura sa nu a fost proiectată pentru activitate seismică, au reprezentat cele mai mari provocări în procesul de reabilitare.

ŞCOALA DE OFIŢERI “MIHAI VITEAZUL”

mihai-viteazul Locaţie: Comuna Roşu, Bucureşti
Client: Ministerul Afacerilor Interne
Perioadă de execuţie: 2001-2002
Proiectul a constat în reproiectarea  consolidarea  si modernizarea  a două clădiri, pentru schimbarea destinaţiilor sale: prima pentru a gazdui ofiţerii, şi a doua pentru antrenament şi studiu. In clădiri a fost amenajat  dotata cu un amfiteatru şi multe spaţii de antrenament, fiind echipată complet la standarde europene. Proiectul a inclus consolidarea  structurii de rezistenta  celor doua cladiri, refacerea  lucrarilor de arhitectura , amenajarea  taberelor de antrenament şi sport şi a căilor de acces în jurul clădirilor.

INFRASTRUCTURA EDUCATIONALA REABILITARE – 24 SCOLI

24-scoli Locatie: Bucureşti
Client: Ministerul Educaţiei
Consolidarea a celor 24 de şcoli a făcut parte din Programul de Reabilitare a Infrastructurii Educaţionale Bucureşti. Programul a avut drept scop conservarea valorilor culturale ale şcolilor din oraşul nostru.

UNIVERSITATEA ECOLOGICĂ

universitatea-ecologica Locaţie: Bucureşti
Funcţionalitatea clădirii este complexă, fiind dotată cu: spaţii educaţionale clasice, săli de curs sau seminar, împreună cu un amfiteatru de 200 locuri, sală de sport, biblioteca şi laborator de informatică. Nu a fost uşor să împreunezi spaţiile educaţionale cu zonele administrative, precum birouri şi cancelarii.

SALA DE SPORT A UNIVERSITĂŢII TEHNICE DE CONSTRUCŢII

utc Locaţie: Bucureşti
Client: Ministerul Educaţiei
Perioadă de execuţie: 2008-2010
Sala de sport a Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti a fost construită folosind oţel pentru structura de rezistenţă, obtinând o clădire funcţională şi modernă cu deschidere de 56/36 m şi înălţime de 18 m.

COLEGIUL NAŢIONAL “GHEORGHE LAZĂR”

lazar Locaţie: Bucureşti
Client: Ministerul Educaţiei
Perioadă execuţie: 1994
Unul dintre cele mai importante monumente arhitecturale din Romania, liceul “Gh. Lazăr”, a fost consolidat şi restaurat folosind metode laborioase, fără a perturba activitatea de învăţământ. Toate finisajele au fost elaborate, folosind fotografii din Arhiva Naţională.