rotaryRotary Construcţii este o companie de top în domeniul construcţiilor din România. Rotary Construcţii S.R.L. se află în Bucureşti, cu sediul în str. Parcului nr. 77 iar clădirea de biroul este localizată în str. Lucian Blaga nr. 4, Sector 3, Bucureşti.

Rotary Construcţii a fost înfiinţată în anul 1991 ca o afacere de familie. În cei peste 20 de ani de la înfiinţare, clienţii nostri au învăţat să se bazeze pe noi, ceea ce a condus la o creştere anualş a cotei de piaţă. Compania se evidenţiază prin rolul de lider piaţă locală datorită unui flux de clienţi constant şi unui lung şi impresionant record de proiecte finalizate cu succes, precum spitale, staţii de epurare, canalizare, reţele de apă, monumente şi/sau restaurări de clădiri, construcţii sau consolidări de clădiri rezidenţiale, centre comerciale, clădiri de birouri, ansambluri rezidenţiale, universităţi, hoteluri şi instalaţii industriale.

Strategia noastră se bazează pe o multitudine de tehnologii şi dezvoltare de abilităţi care ne permit să elaborăm soluţii fiabile, realizabile şi rentabile.
Compania beneficiază de organizare eficientă şi bine structurată.
Comunitatea de experţi în construcţii cu soluţii inovatoare şi avansate din punct de vedere tehnologic permite companiei să menţină avantaje competitive şi să obţină contracte noi.

certificat1
certificat2
certificat3
certificat4
certificat5