newg2A fost demarat proiectul de Consolidare şi Modernizare a Spitalului Pediatric de Urgenţă “Dr. Victor Gomoiu”. Noua clădire construită la standardele moderne va avea 19.000 m² construiţi, spaţii de parcare în sub şi suprateran, 10 săli de operaţii noi, lifturi, şi o capacitate totală de 287 paturi. In urma realizarii investitiei, pacientii vor beneficia de un nou spital de copii, unde se va practica un act medical de calitate, la standard europene, desfasurat intru-un ansamblu modern-tehnologic-estetic, usor accesibil la nivelul orasului.
Spitalul de Copii ” Dr. Victor Gomoiu “, este unul dintre cele mai vechi spitale de copii din România . Acesta a fost deschis in anul 1927 , la acel moment director a fost numit profesorul Victor Gomoiu.
In perioada interbelică, spitalul a furnizat servicii medicale pentru cei săraci , incepand sa ofere , după al 2-lea Război Mondial , strict servicii de pediatrie , devenind astazi unul dintre cele mai importante centre medicale pentru copii din Bucuresti.
Pentru satisfacerea functiunilor, a fost aleasa o structura din beton armat-dual, cu pereti preponderenti, pentru corpul A1 si cu cadre preponderente pentru corpul A2. Regimul de inaltime este subsol + parter + 6 etaje + etaj tehnic retras, volumetria extinderii este simpla, rectangulara, cu un element in semicilindru, care respecta peisajul si cadrul construit in vecinatatea apropiata.
Orientat spre viitor , noul Spital de Copii ” Dr. Victor Gomoiu ” va satisface nevoile oamenilor într-un mediu modern și va oferi un serviciu medical în conformitate cu standardele europene.

Stadiul actual :

Corp A1:

newg2
Finisaje pereti – Subsol – Etaj Tehnic – 95%
Finisaje pardoseli – Subsol – Etaj Tehnic – 80%
Finisaje tavane – Subsol – Etaj Tehnic 60%
Corp A2:
Finisaje pereti – Subsol – Etaj Tehnic – 80%
Finisaje pardoseli – Subsol – Etaj Tehnic – 80%
Finisaje tavane – Subsol – Etaj Tehnic 50%

 

newg3Corp A3:
–    Zidarie BCA Centrala Termica – Etajul – 100%.
–    Hidroizolatie si atice Centrala Termica – 100%
–    Sapa Centrala Termica – 100%
–    Instalatii CT – 100%
Fatade Sud, Vest, Nord, Est: 98%
Ascensoare
–    Livrare material in santier – 100%
–    Instalare ascensor nr. 1,2,3, 4, 5 si 6 complet, 7-8 inceput instalare cabina